Täytä lyhyt nettihakemus ja laske itsellesi sopiva kuukausierä. Aloita valitsemalla lainasumma ja -aika sekä anna sähköpostisi ja kännykkänumerosi.

Hakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

HAE LAINATee tuntuvia säästojä ja yhdistä lainasi jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ennen asiakspalveluun yhteydenottoa. Saatat löytää vastauksen nopeammin lukemalla tämän sivun läpi.

MaxiLaina on maksuton palvelu, joka auttaa lainan ja rahoituksen haussa. Toimimme yhteistyössä LVS Brokers Oy:n kanssa ja markkinoimme LVS Brokers Oy:n luvanvaraista lainanälityspalvelua. Palvelumme avulla kilpailutat lainahakemuksesi useilla eri pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Meidän avulla sinun ei tarvitse itse etsiä itsellesi kaikkia vaihtoehtoja jokaiselta tarjoajalta erikseen.


Yksi hakemus voi avata uusia mahdollisuuksia, eikä hakemuksen lähettäminen sido sinua mihinkään. Hakemuksen täyttö ja lähettäminen verkkolomakkeen kautta on ilmaista ja sinä päätät otatko lainatarjouksen vastaan. Mikäli vastaanottamasi lainatarjoukset eivät vastaa odotuksiasi syystä tai toisesta, voit hylätä tarjoukset.

 TIETOA MEISTÄ

AVENUE TRADING APS
Njalsgade 76
2300 Copenhagen
Denmark
VAT: DK33881967

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Vertaa lainat puolestasi aina 60 000 € asti.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS - SAAT LAINAPÄÄTÖKSEN HETI

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainapäätös heti

Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!

Useita lainatarjouksia

Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.

Lainaa 60.000€ asti

Rahat tilillesi jopa saman päivän aikana

Turvallinen ja luotettava

Maxi Laina on turvallinen tapa hakea lainaa

1

TÄYTÄ LYHYT HAKEMUS

2

ANNA PANKKIEN KILPAILLA SINUSTA

Hakemuksesi lähetetään eteenpäin pankeille ja luotonmyöntäjille. Tämän jälkeen saat vastauksia nopeasti pankeilta ja luotonmyöntäjiltä.

3

VALITSE HYVÄ LAINATARJOUS

Kun hakemuksesi on hyväksytty alustavasti, saat nopeasti erilaisia lainatarjouksia kumppaneiltamme. Voit vapaasti valita itsellesi sopivimman.

Lainan hakeminen

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Voiko eläkeläinen hakea lainaa?

Kyllä voi! Merkitse tällöin työnantajakenttään olevasi eläkeläinen ja kerro mistä lähtien olet ollut eläkkeellä.

Saako työtön lainaa?

Työttömälle on mahdollista myöntää lainaa, mutta usein luotonantajat edellyttävät riittäviä tuloja, jotta voit maksaa lainan myös takaisin.

Lainapäätökset

Miksi lainahakemukseni hylättiin?

Maxilaina.fi kilpailuttaa lainahakemukset usean luotonantajan kesken. Luottopäätöksen tekee kuitenkin aina luotonantaja, joten emme voi vaikuttaa päätökseen tai tiedä syytä hylätylle lainahakemukselle. Usein negatiivinen luottopäätös johtuu siitä, että luotonantajan kriteerien perusteella tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksuun.

Voinko saada lainaa ilman luottotietoja?

Voit hakea lainaa, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä. Luotonantajat eivät kuitenkaan yleensä anna sinulle lainatarjousta.

Mikä on Maxilaina.fin ikäraja?

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat. Luotonantajilla on tämän lisäksi omia ikärajoitteita, jotka vaikuttavat luottopäätökseen.

MaxiLaina.fi -palvelun avulla voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevan lainasi uudelleen. MaxiLaina  kilpailuttaa 100 – 60.000 euron suuruiset lainat puolestasi ja tarjoaa aina sinulle parhaan lainavaihtoehdon.

Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse:

KäyttöehdotTietosuojaseloste

* Lainan kuukausierä on arvio. Neuvottelemme puolestasi aina parhaan mahdollisen kuukausierän.

TIETOA MEISTÄUSEIN KYSYTTYÄHAE LAINA

Lainapäätös heti

Useita lainatarjouksia

Lainaa 60.000€ asti

Turvallinen ja luotettava

Kirjaudu